Såhär skapar du ditt eget Brilliant Ultrasound

Det är väldigt enkelt att skapa ditt eget Brilliant Ultrasound. Det enda vi behöver från dig är din ultraljudsbild. Utöver det gör du några val på produktsidan enligt steg för steg guiden nedan. Guiden förklarar skapandeprocessen och vad du behöver välja för att färdigställa din order online.

 

1. Välj design

Börja med att bestämma vilken typ av modell du vill använda för att skapa ditt Brilliant Ultrasound. Start off by selecting which model / base design that you would like to use for your Brilliant Ultrasound. Du finner hela kollektionen i vår online butik eller samla lite inspiration i galleriet.

 

2. Ladda upp din ultraljudsbild

Upload ultrasound
Välj din bästa och tydligaste ultraljudsbild och ladda upp den på produktsidan. Alla digitala format fungerar (.jpg, .png, etc.). Om du inte har tagit emot ett digitalt ultraljudsfoto kan du skanna eller fotografera ultraljudsbilden (utan blixt).

 

3. Välj material

Vill du ha ditt Brilliant Ultrasound gjutet i Sterling Silver eller 18K Guld? Välj det material du önskar. Mer information hittar du på produktsidan för respektive modell.

 

4. Gravera ditt smycke

choose engraving

Sist men inte minst så kan du välja att gravera ditt ultraljudsmycke. Graveringen är placerad på baksidan för alla modeller förutom Sphere of Love som har graveringen placerad på undersidan. Förslag på gravering: Barnets namn, födelsedatum, kärleksord, det är några av de populäraste graveringarna bland våra kunder.

5. Beställ

Lägg smycket i varukorgen och betala!

 

6. Godkänn din digitala skiss

choose engraving
Innan vi börjar skapandeprocessen av ditt ultraljudsmycke mailar vi dig en digital 3D skiss på hur smycket kommer att se ut. Vi inväntar ditt godkännande innan vi påbörjar skapandet. Du har möjlighet att göra ändringar tills att du är 100% nöjd.

 

7. Gratis frakt

Worldwide shipping

 

När din beställning är redo skickar vi smycket till dig gratis via rekommenderat brev. Så att du kan hämta ut paketet på närmaste postkontor tillsammans med en AVI som kommer hem i brevlådan. Vi levererar världen över.

 

Skapa ditt Brilliant Ultrasound

Om du har några obesvarade frågor vänligen kontakta oss direkt på: info@brilliantultrasound.com. Om inte tryck på knappen nedan för att påbörja skapandet av ditt ultraljudsmycke.

 

Skapa ditt eget Brilliant Ultrasound